0

(06 30) 262 4118

Kedvezmények+Fontos

- Törzsvásárlói kedvezmény: 15.000 Ft feletti áru vásárlásnál Törzsvásárlói kártyát bocsátunk ki a Vevő részére, mely 1 évig érvényes és 5 % kedvezményt tud a Vásárló igénybe venni minden termékre. Web-shopos rendelésnél kérjük a Törzsvásárlói kártya számát írja be a megjegyzés rovatba. ( Kivéve ipari fonalak.)

 

- Magánszemélyekre, Iskolákra, Egyesületekre vonatkozó kedvezmények: Ha egy fajta kötő ( pl. Burcum Klasik) vagy horgoló fonalból ( pl. Lilla) 1 kg-ot vásárol, a web-shopban látható árakból 8 % kedvezményt biztosítunk. Ezt számlázáskor érvényesítjük, a rendelésben nem fogja látni a kedvezményt. ( Törzsvásárlói kedvezménnyel nem vonható össze). ( Kivéve ipari fonalak.)

 

További kedvezmény Magánszemélyeknek, Iskoláknak, Egyesületeknek: Ha a megrendelt áru értéke eléri a 30.000 Ft-ot, 8 % kedvezményt biztosítunk a vásárolt árukra. Ezt számlázáskor érvényesítjük, a rendelésben nem fogja látni a kedvezményt. ( Törzsvásárlói kedvezménnyel illetve az 1 kg-os fonal kedvezménnyel nem vonható össze). ( Kivéve ipari fonalak.)

 

- 20.000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen szállítunk.

- Ha több rendelésüket szeretnék összevonni és egy csomagban szállítani, kérjük erről e-mail-t küldjenek a reatex@reatex.hu e-mail címre. Nem elég a rendelésnél a megjegyzés rovatba beírni, külön e-mail-t kérünk róla. Köszönjük.

 

- Szeretnénk felhívni a vevőink figyelmét, hogy a web-oldalon látható termékek színei a fényképezési okok miatt, eltérhetnek kicsit a termékek élő színeitől. Illetve a termékek festési sajátosságai miatt a különböző időkben festett termékek színei egy kicsit eltérhetnek egymástól. Ezért kérjük megértésüket, ha ilyen előfordul.

 

- Ha nem szeretné, hogy a csomagba betegyük az áruról szóló számlát, akkor kérjük értesítsen minket. ( Pl. ajándék esetén)

 

- Személyes átvétel esetén, kérjük várja meg a kolléganőnk telefonhívását vagy e-mail üzenetét, melyben jelzi, hogy a megrendelt termék átvehető.

Ne maradjon le akcióinkról, újdonságainkól! Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Taksonyi bolt - Csomagküldés

Cím: 2335 Taksony, Varsányi út 25.

Tel: (06 30) 262 4118

Fax: (06 70) 533-1838

Email: reatex@reatex.hu

Budapesti bolt

Cím: 1183 Budapest, Felsőcsatári út 13.

Tel/Fax:(06 1) 292-1487

Győri bolt

Cím: 9027 Győr, ETO-Park, Nagysándor József u. 31.

Mobil: (06 30) 788-7754